m

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m

OPG DARINKA KRNČEVIĆ

``Put do uspjeha je ljubav, strpljenje i kvaliteta pod svaku cijenu``

Naša radinost spoj je truda, rada, znanja, ljubavi prema prirodi i svemu što je u skladu s njom.
Ovaj OPG otvoren je u ožujku 2015. godine i u njegovom radu Darinki pomaže cijela obitelj. Nastavak je na tradiciju proizvodnje u udruzi Prijatelji Lastova.

Raznovrstan izbor kvalitetnih proizvoda

Proizvodimo džemove (gorka naranča, limun, breskva vinogradarka, smokva te smokva indiana - kaktus, rakije - travarica, ruža, rogač, likeri od limuna, naranče, mirte, salate - motar i kapari u eko proizvodnji, smokva u prošeku koja se najbolje ljubi sa mladim sirom, sapune obogaćene sa eteričnim uljem smilja, kadulje, ružmarina, mente, naranče i limuna.

Posebnost sapuna od divlje masline

``Njen plod je malo veći od zrna riže i raste na zapuštenom zemljištu te možete zamisliti kako je teško ubrati dovoljnu količinu da bi se sapun napravio. To me je najviše privuklo da sapun napravim baš od ulja divlje masline, koje ima posebna svojstva``.
Sapun ispravan za ljudsku uporabu te blag prema koži. Koža je poslije tuširanja mekana i svilenkasta. Ponosno nosi oznaku Hrvatskoga otočnog proizvoda (HOP).

Višestruko nagrađivani lastovski gastro suveniri

``Puno nagrada smo osvojili, a napominjem da naši proizvodi svi imaju oznaku HOP-a, dvije godine zaredom smo na Sabatini dobili zlatnu medalju za rakiju rogačušu i liker od mirte, druge rakije i likeri su nam srebrni. Dobili smo nagradu od Slobodne Dalmacije i Jadranskog Osiguranja plakatu - Malo Misto Veliki Uspjeh, pa Eko Etno priznanje za sve proizvode jer su nam u komisiji rekli da ne mogu izdvojiti niti jedan proizvod jer su svi super. To su samo neke novije, a ima ih još``
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this